Direktlänk till inlägg 9 augusti 2009

Kejsarsnitt!

Av Emilia - 9 augusti 2009 16:44

Idag har jag gjort ett kejsarsnitt på en tik! Hon låg jättefint i narkosen och operationen gick bra, valparna levde. Det är så skönt med komplikationsfria operationer - det behövs så här i början när det "kirurgiska självförtroendet" inte är det bästa.


För övrigt så blommar mina ringblommor på balkongen snart och pelargonerna är underbart söta i år! Jag har en Millfield Rose som jag är mycket stolt över! Det är  en underbar ljusrosa rosenpelargon. Sen har jag en Appelblossom (såklart), otaliga Mårbacka och några nya vita rosenknoppspelargoner som mamma räddade från blomsteraffären. Jag drömmer om en inglasad veranda med pelargoner från golv till tak! Ett alternativ är ju ett engelskt växthus i trä! Fast man kanske kan få båda? 
ANNONS
 
Ingen bild

Maria

10 augusti 2009 20:50

Grattis till det lyckade kejsarsnittet jag blir så imponerad, tycker du är jätteduktig :)
Massor av kramar!!

 
Ingen bild

Maya

20 augusti 2009 00:38

hejsan!
har kollat runt i din blogg lite, jättekul att läsa om hur det är att vara veterinärstudent!
själv har jag precis blivit antagen till vet.utbildningen, och undrar om jag kan få ställa lite frågor till dig (mest eg om utbildningen och om hur det funkar att ha hund när man pluggar)? hittar inte din mailadress nånstans, men om du tycker det skulle vara ok kanske du kan skicka iväg ett mail till mayah@iname.com, så kommer det frågor tillbaka!
mvh, maya

 
Emilia Widerström

Emilia Widerström

1 september 2009 23:12

fin blogg!

http://www.emiliawiderstrom.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emilia - 17 augusti 2009 16:16

Jag har skapat en ny blogg och ska prova skriva i den ett tag. Vet inte om jag kommer att trivas med den ännu... vi får se. Gå gärna in och berätta vad ni tycker! ...

Av Emilia - 3 augusti 2009 20:02

Jag är helt slut!   Följande patienter har jag pysslat med idag:   * Ormbiten hund med ventrikulära extraslag. * Ormbiten hund med DIC.  * En hund med skumma symtom och inga riktiga fynd. Kanske pyelonefrit, kanske ryggproblem... * Foderförätning. *...

Av Emilia - 1 augusti 2009 21:37

NU har jag opererat en corp al! Tre stenar opererades ut ur tarmen på en valp. Operationen gick bra, det läckte inget från tarmen när jag provtryckte den. Men det är lite nervöst... tänk om hunden får peritonit?!   Nästa vecka ska jag vara på medicin...

Av Emilia - 31 juli 2009 09:45

Vi var och tittade på huset igår. Säljarna var mycket trevliga som vanligt och bjöd oss på fika i den underbara trädgården. Sedan fick vi en ordentlig trädgårdsvisning där alla olika växter pekades ut (jag kommer aldrig kunna komma ihåg det!). Vi fic...

IVA

Av Emilia - 7 juli 2009 20:13

Som intensivvårdsveterinär kanske man får finna sig i en mortalitet på ungefär 100 %, men det är tungt!   "Am I part of the cure, or am I part of the disease?" ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se