Direktlänk till inlägg 1 augusti 2009

Corp al!

Av Emilia - 1 augusti 2009 21:37

NU har jag opererat en corp al! Tre stenar opererades ut ur tarmen på en valp. Operationen gick bra, det läckte inget från tarmen när jag provtryckte den. Men det är lite nervöst... tänk om hunden får peritonit?!


Nästa vecka ska jag vara på medicinstall - kul och spännande... och SVÅRT! Imorgon ska jag läsa på om addison, cushing, diabetes, hemolytisk anemi, svampförgiftning och... en hel del annat. 


Nu fortsatt myskväll i soffan. 

 
ANNONS
 
Vendela

Vendela

1 augusti 2009 22:48

Wow vad häftigt! Du är så himla duktig!!! Huset ser ju helt underbart ut så avis på den stora tomten! Kram kram

http://dagny.taftea.se

 
Ingen bild

Maria

5 augusti 2009 19:44

Blir lite avundsjuk när jag hör vilken duktig kirurg du är :), fast jag tycker nog att det låter lite läskigt också....

 
writing service

writing service

13 december 2011 10:37

It's good that you had really successful operation and he is ok now!

http://custom-essay-writing-service.org/custom-wri

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emilia - 17 augusti 2009 16:16

Jag har skapat en ny blogg och ska prova skriva i den ett tag. Vet inte om jag kommer att trivas med den ännu... vi får se. Gå gärna in och berätta vad ni tycker! ...

Av Emilia - 9 augusti 2009 16:44

Idag har jag gjort ett kejsarsnitt på en tik! Hon låg jättefint i narkosen och operationen gick bra, valparna levde. Det är så skönt med komplikationsfria operationer - det behövs så här i början när det "kirurgiska självförtroendet" inte är det bäst...

Av Emilia - 3 augusti 2009 20:02

Jag är helt slut!   Följande patienter har jag pysslat med idag:   * Ormbiten hund med ventrikulära extraslag. * Ormbiten hund med DIC.  * En hund med skumma symtom och inga riktiga fynd. Kanske pyelonefrit, kanske ryggproblem... * Foderförätning. *...

Av Emilia - 31 juli 2009 09:45

Vi var och tittade på huset igår. Säljarna var mycket trevliga som vanligt och bjöd oss på fika i den underbara trädgården. Sedan fick vi en ordentlig trädgårdsvisning där alla olika växter pekades ut (jag kommer aldrig kunna komma ihåg det!). Vi fic...

IVA

Av Emilia - 7 juli 2009 20:13

Som intensivvårdsveterinär kanske man får finna sig i en mortalitet på ungefär 100 %, men det är tungt!   "Am I part of the cure, or am I part of the disease?" ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se