Direktlänk till inlägg 31 juli 2009

Trädgårdsvisning

Av Emilia - 31 juli 2009 09:45

Vi var och tittade på huset igår. Säljarna var mycket trevliga som vanligt och bjöd oss på fika i den underbara trädgården. Sedan fick vi en ordentlig trädgårdsvisning där alla olika växter pekades ut (jag kommer aldrig kunna komma ihåg det!). Vi fick en del tips om vad som kan räknas som ogräs och vilka växter vi kan vara lite strängare mot när de beskärs osv. Vi kommer även att få en karta där de skrivit upp vad som finns i de olika rabatterna. Jag behöver trädgårdsböcker och mer tid!

Det kändes jättebra att få se hur allt ser ut på sommaren, för när vi flyttar in är det höst.


Bara  63 dagar kvar!


Framsidan


Köksträdgård och blivande hönshus


 

 Rabatter


Uthus och parkeringFör övrigt opererade jag en corp al nästan själv igår. Blev dock lite besviken när corp al-en kunde plockas ut "den naturliga vägen". Men bra mjukstart för mig och bäst för hunden givetvis.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emilia - 17 augusti 2009 16:16

Jag har skapat en ny blogg och ska prova skriva i den ett tag. Vet inte om jag kommer att trivas med den ännu... vi får se. Gå gärna in och berätta vad ni tycker! ...

Av Emilia - 9 augusti 2009 16:44

Idag har jag gjort ett kejsarsnitt på en tik! Hon låg jättefint i narkosen och operationen gick bra, valparna levde. Det är så skönt med komplikationsfria operationer - det behövs så här i början när det "kirurgiska självförtroendet" inte är det bäst...

Av Emilia - 3 augusti 2009 20:02

Jag är helt slut!   Följande patienter har jag pysslat med idag:   * Ormbiten hund med ventrikulära extraslag. * Ormbiten hund med DIC.  * En hund med skumma symtom och inga riktiga fynd. Kanske pyelonefrit, kanske ryggproblem... * Foderförätning. *...

Av Emilia - 1 augusti 2009 21:37

NU har jag opererat en corp al! Tre stenar opererades ut ur tarmen på en valp. Operationen gick bra, det läckte inget från tarmen när jag provtryckte den. Men det är lite nervöst... tänk om hunden får peritonit?!   Nästa vecka ska jag vara på medicin...

IVA

Av Emilia - 7 juli 2009 20:13

Som intensivvårdsveterinär kanske man får finna sig i en mortalitet på ungefär 100 %, men det är tungt!   "Am I part of the cure, or am I part of the disease?" ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se