Direktlänk till inlägg 6 juli 2009

Min älskade gudmor är död!

Av Emilia - 6 juli 2009 20:53

Det är så fruktansvärt och ofattbart. Så orättvist och orimligt. Hon som var så levande och som hade så mycket att leva för!


Annika blev endast 45 år gammal och lämnar efter sig sambo, fyra söner, hundar och katter. De hade ju nyss flyttat till sitt egna hus - något som de så länge drömt om. Hon hade ett passionerat hundintresse (Kennel Newyorkies) och ett varmt hjärta av guld.


Jag kan inte förstå det!

 
ANNONS
 
Olga da Polga

Olga da Polga

6 juli 2009 21:38

Så oerhört sorgligt och fruktansvärt tomt det måste kännas för er alla - din gudmors nära och kära ...
Många Varma Tankar och Kramar vill jag ge till er

http://www.olgadapolga.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emilia - 17 augusti 2009 16:16

Jag har skapat en ny blogg och ska prova skriva i den ett tag. Vet inte om jag kommer att trivas med den ännu... vi får se. Gå gärna in och berätta vad ni tycker! ...

Av Emilia - 9 augusti 2009 16:44

Idag har jag gjort ett kejsarsnitt på en tik! Hon låg jättefint i narkosen och operationen gick bra, valparna levde. Det är så skönt med komplikationsfria operationer - det behövs så här i början när det "kirurgiska självförtroendet" inte är det bäst...

Av Emilia - 3 augusti 2009 20:02

Jag är helt slut!   Följande patienter har jag pysslat med idag:   * Ormbiten hund med ventrikulära extraslag. * Ormbiten hund med DIC.  * En hund med skumma symtom och inga riktiga fynd. Kanske pyelonefrit, kanske ryggproblem... * Foderförätning. *...

Av Emilia - 1 augusti 2009 21:37

NU har jag opererat en corp al! Tre stenar opererades ut ur tarmen på en valp. Operationen gick bra, det läckte inget från tarmen när jag provtryckte den. Men det är lite nervöst... tänk om hunden får peritonit?!   Nästa vecka ska jag vara på medicin...

Av Emilia - 31 juli 2009 09:45

Vi var och tittade på huset igår. Säljarna var mycket trevliga som vanligt och bjöd oss på fika i den underbara trädgården. Sedan fick vi en ordentlig trädgårdsvisning där alla olika växter pekades ut (jag kommer aldrig kunna komma ihåg det!). Vi fic...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se