Direktlänk till inlägg 9 juni 2009

Nedräkning

Av Emilia - 9 juni 2009 18:51

Idag är det 115 dagar kvar innan vi får flytta in i huset. En hel evighet!

 
ANNONS
 
Vendela&Dagny&Olle

Vendela&Dagny&Olle

10 juni 2009 11:45

Förstår att du ville bli av med några pärmar ur röran;);) Stort tack igen! Så spännande med hus alltså! Tiden går fort, har lyckats vänta på Olle ett helt år;)

http://dagny.taftea.se

 
Olga da Polga

Olga da Polga

11 juni 2009 16:19

ooo såå spännande ! Jag är också ivrig på all info och bilder därifrån - hur skall det då vara för er :-)) ?

haha vilken röra eller nåt ... ;-) !

http://olgadapolga.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emilia - 17 augusti 2009 16:16

Jag har skapat en ny blogg och ska prova skriva i den ett tag. Vet inte om jag kommer att trivas med den ännu... vi får se. Gå gärna in och berätta vad ni tycker! ...

Av Emilia - 9 augusti 2009 16:44

Idag har jag gjort ett kejsarsnitt på en tik! Hon låg jättefint i narkosen och operationen gick bra, valparna levde. Det är så skönt med komplikationsfria operationer - det behövs så här i början när det "kirurgiska självförtroendet" inte är det bäst...

Av Emilia - 3 augusti 2009 20:02

Jag är helt slut!   Följande patienter har jag pysslat med idag:   * Ormbiten hund med ventrikulära extraslag. * Ormbiten hund med DIC.  * En hund med skumma symtom och inga riktiga fynd. Kanske pyelonefrit, kanske ryggproblem... * Foderförätning. *...

Av Emilia - 1 augusti 2009 21:37

NU har jag opererat en corp al! Tre stenar opererades ut ur tarmen på en valp. Operationen gick bra, det läckte inget från tarmen när jag provtryckte den. Men det är lite nervöst... tänk om hunden får peritonit?!   Nästa vecka ska jag vara på medicin...

Av Emilia - 31 juli 2009 09:45

Vi var och tittade på huset igår. Säljarna var mycket trevliga som vanligt och bjöd oss på fika i den underbara trädgården. Sedan fick vi en ordentlig trädgårdsvisning där alla olika växter pekades ut (jag kommer aldrig kunna komma ihåg det!). Vi fic...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se