Direktlänk till inlägg 9 juni 2009

Konsten att ha semster

Av Emilia - 9 juni 2009 18:01

Ja, vi är ju lediga den här veckan och hade bestämt oss för att slappna av ordentligt. Kanske åka iväg och hälsa på kompisar, sola, läsa bra böcker...


Men så faller det på att jag är en sån ordningssam människa. Jag vill ha koll på alla våra prylar och kastar mer än gärna allt som i mina ögon är onödigt (vilket enligt Henke är högst få saker här i världen). Ibland får vi problem i den här familjen - jag vill slänga, Henke vill spara. Det har nu resulterat i en kompromiss i form av en hel uppsättning plastlådor (Marias tips: tusen tack!). Att saker ligger i plastlådor är helt okej för mig (de kommer att hamna i vårt framtida uthus). Det är hundra gånger bättre än gamla skokartonger och andra förpackningar, eller i värsta fall huller om buller i förrådet!Så nu håller familjen rastlös på med storstädning här hemma. Men just nu är det stökigare än innan vi började måste jag erkänna. Det är Henkes fel. Just nu håller han på att plocka isär alla sina gamla disketter (minst 100 st) för han tror att han kan använda delarna till något kreativt i framtiden. (En flygande drake var senaste förslaget). Jag har lärt mig vid det här laget - det är ingen idé att protestera. Allt åker i soptunnan vid nästa storstädning istället! 


Men imorgon ska jag ta nya tag i semestern! 

 
ANNONS
 
love

love

9 juni 2009 18:20

Viket lag hejar du på?
Jag hejar på AIK.
PS:Vad fin blogg du har

http://aik-.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Maria

9 juni 2009 19:35

Haha, visst blir det fint med plastlådorna, jag är jättenöjd med ordningen i vårat förråd nu. Men visst blir det lite kaos innan man får ner allt i rätt låda. Hoppas du hinner med lite annat än bara storstädning på din semestervecka. Kram, kram!!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emilia - 17 augusti 2009 16:16

Jag har skapat en ny blogg och ska prova skriva i den ett tag. Vet inte om jag kommer att trivas med den ännu... vi får se. Gå gärna in och berätta vad ni tycker! ...

Av Emilia - 9 augusti 2009 16:44

Idag har jag gjort ett kejsarsnitt på en tik! Hon låg jättefint i narkosen och operationen gick bra, valparna levde. Det är så skönt med komplikationsfria operationer - det behövs så här i början när det "kirurgiska självförtroendet" inte är det bäst...

Av Emilia - 3 augusti 2009 20:02

Jag är helt slut!   Följande patienter har jag pysslat med idag:   * Ormbiten hund med ventrikulära extraslag. * Ormbiten hund med DIC.  * En hund med skumma symtom och inga riktiga fynd. Kanske pyelonefrit, kanske ryggproblem... * Foderförätning. *...

Av Emilia - 1 augusti 2009 21:37

NU har jag opererat en corp al! Tre stenar opererades ut ur tarmen på en valp. Operationen gick bra, det läckte inget från tarmen när jag provtryckte den. Men det är lite nervöst... tänk om hunden får peritonit?!   Nästa vecka ska jag vara på medicin...

Av Emilia - 31 juli 2009 09:45

Vi var och tittade på huset igår. Säljarna var mycket trevliga som vanligt och bjöd oss på fika i den underbara trädgården. Sedan fick vi en ordentlig trädgårdsvisning där alla olika växter pekades ut (jag kommer aldrig kunna komma ihåg det!). Vi fic...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se