Direktlänk till inlägg 14 maj 2009

Sista dagen i London

Av Emilia - 14 maj 2009 22:10

Sovmorgon. Lat dag med vandring i Londons parker. St James's Park är vacker med sin damm och rika djurliv. När vi satt på bänken och åt frukost kom en stor parad med hästar och blåsorkester. Härligt!

Därefter vidare till Green park och Hyde Park. Vid den senare parken stannade vi längre och satt på en parkbänk med utsikt över sjön. Många fotografier, en del ekorrar och fika på en uteservering vid vattnet. Tillbaka till stan, shopping i souvernirbutiker, och middag innan vi tog tunnelbanan till Heathrow för att flyga hem till Sverige. Återigen trodde jag att jag skulle dö några gånger under resan, men uppenbarligen gick det vägen den här gången också. 

 
ANNONS
 
Ingen bild

Maria

16 maj 2009 16:19

Låter som om ni har haft ett par riktigt härliga dagar i London. Måste få se alla fina fotografier när ni kommer hem. Kram!!

 
Jenni

Jenni

22 maj 2009 21:18

Nej, ingen av dina hundar. Åsas aussie:) Dina är för små för att spöa Loke:)

http://loketoke.blogg.se

 
Vendela&Dagny

Vendela&Dagny

24 maj 2009 16:53

Härligt ni verkar ha haft det! Har en hundbur som vi ska sälja skräddarsydd till en sån bil som ni har, tänkte bara ifall ni är intresserade;) Kram

http://dagny.taftea.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emilia - 17 augusti 2009 16:16

Jag har skapat en ny blogg och ska prova skriva i den ett tag. Vet inte om jag kommer att trivas med den ännu... vi får se. Gå gärna in och berätta vad ni tycker! ...

Av Emilia - 9 augusti 2009 16:44

Idag har jag gjort ett kejsarsnitt på en tik! Hon låg jättefint i narkosen och operationen gick bra, valparna levde. Det är så skönt med komplikationsfria operationer - det behövs så här i början när det "kirurgiska självförtroendet" inte är det bäst...

Av Emilia - 3 augusti 2009 20:02

Jag är helt slut!   Följande patienter har jag pysslat med idag:   * Ormbiten hund med ventrikulära extraslag. * Ormbiten hund med DIC.  * En hund med skumma symtom och inga riktiga fynd. Kanske pyelonefrit, kanske ryggproblem... * Foderförätning. *...

Av Emilia - 1 augusti 2009 21:37

NU har jag opererat en corp al! Tre stenar opererades ut ur tarmen på en valp. Operationen gick bra, det läckte inget från tarmen när jag provtryckte den. Men det är lite nervöst... tänk om hunden får peritonit?!   Nästa vecka ska jag vara på medicin...

Av Emilia - 31 juli 2009 09:45

Vi var och tittade på huset igår. Säljarna var mycket trevliga som vanligt och bjöd oss på fika i den underbara trädgården. Sedan fick vi en ordentlig trädgårdsvisning där alla olika växter pekades ut (jag kommer aldrig kunna komma ihåg det!). Vi fic...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se