Direktlänk till inlägg 13 maj 2009

Tredje dagen i London

Av Emilia - 13 maj 2009 22:00

Lång promenad till St Pauls Cathedral och sedan några härliga timmar spenderade i denna fantastiska kyrka. Minuspoäng eftersom man inte fick fotografera där inne. Vi kunde även gå ut upp på taket och få lite utsikt över London.


På eftermiddagen gick vi på National Gallery. Jag har sett Monets "Näckrosdammen" i verkligheten! Och van Goighs "Solrosor"!


Om jag inte redan gjort av med 5 års studiemedel och nu är beroende av pengar så skulle jag gärna velat läsa konsthistoria (och egyptologi såklart)! Och litteraturhistoria... Så mycket att lära sig, så lite tid...


Nåväl, på kvällen träffade vi Henrik och hans fru och provade kinamat i Chinatown. Det hängde hela grillade ankor i skyltfönstret - flashbacks från Thailand. Jag försökte komma ihåg hur det nu var med livsmedelshygien och hela fågelskallar - men har glömt det för längesen. Efter middagen gick vi till en bar och drack drinkar och cider. 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emilia - 17 augusti 2009 16:16

Jag har skapat en ny blogg och ska prova skriva i den ett tag. Vet inte om jag kommer att trivas med den ännu... vi får se. Gå gärna in och berätta vad ni tycker! ...

Av Emilia - 9 augusti 2009 16:44

Idag har jag gjort ett kejsarsnitt på en tik! Hon låg jättefint i narkosen och operationen gick bra, valparna levde. Det är så skönt med komplikationsfria operationer - det behövs så här i början när det "kirurgiska självförtroendet" inte är det bäst...

Av Emilia - 3 augusti 2009 20:02

Jag är helt slut!   Följande patienter har jag pysslat med idag:   * Ormbiten hund med ventrikulära extraslag. * Ormbiten hund med DIC.  * En hund med skumma symtom och inga riktiga fynd. Kanske pyelonefrit, kanske ryggproblem... * Foderförätning. *...

Av Emilia - 1 augusti 2009 21:37

NU har jag opererat en corp al! Tre stenar opererades ut ur tarmen på en valp. Operationen gick bra, det läckte inget från tarmen när jag provtryckte den. Men det är lite nervöst... tänk om hunden får peritonit?!   Nästa vecka ska jag vara på medicin...

Av Emilia - 31 juli 2009 09:45

Vi var och tittade på huset igår. Säljarna var mycket trevliga som vanligt och bjöd oss på fika i den underbara trädgården. Sedan fick vi en ordentlig trädgårdsvisning där alla olika växter pekades ut (jag kommer aldrig kunna komma ihåg det!). Vi fic...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se