Direktlänk till inlägg 12 maj 2009

Andra dagen i London

Av Emilia - 12 maj 2009 10:33

British Museum

Frkost på Starbucks och sedan en tur på British Museum. Jisses vilket stort ställe! Efter en stund kom vi fram till att avverka den egytiska utställningen allra först, och därefter se hur mycket vi orkade med. Så nu har vi (och säkert alla Londons skolklasser)beundrat Rosettetenen, tittat på balsameringsredskap och mumier samt fotograferat oss framför stora statyer föreställande Ramses II.

Vi tittade även lite på den grekiska och romerska utställningen men sedan var orken slut. Lunch på Subway och promenad genom Soho.


På kvällen träffade vi Henkes kompis Henrik och åt middag på en indisk restaurang. Mums! Därefter avslutning på puben The Crown. Killarna drack öl men jag provade engelsk cider. Ingen höjdare tyvärr. 

 
ANNONS
 
Ingen bild

MariaP

13 maj 2009 17:49

åh jag älskar engelsk cider!! är lite avundsjuk, tror jag måste planera in en weekend i London till i höst... =)

 
Ingen bild

mickan

13 maj 2009 22:23

Ååhhh starbucks!! Önskar det fanns här hemma... Hoppas ni har det jättebra och att du verkligen känner dig ledig! (Om bara jobbarkompisar kunde sluta skriva i bloggen så kanske det skulle kännas mer som semester... ;)) Grattis igen till huset förresten, hann se det innan det togs bort från nätet, jättefint!
Kram Mickan

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emilia - 17 augusti 2009 16:16

Jag har skapat en ny blogg och ska prova skriva i den ett tag. Vet inte om jag kommer att trivas med den ännu... vi får se. Gå gärna in och berätta vad ni tycker! ...

Av Emilia - 9 augusti 2009 16:44

Idag har jag gjort ett kejsarsnitt på en tik! Hon låg jättefint i narkosen och operationen gick bra, valparna levde. Det är så skönt med komplikationsfria operationer - det behövs så här i början när det "kirurgiska självförtroendet" inte är det bäst...

Av Emilia - 3 augusti 2009 20:02

Jag är helt slut!   Följande patienter har jag pysslat med idag:   * Ormbiten hund med ventrikulära extraslag. * Ormbiten hund med DIC.  * En hund med skumma symtom och inga riktiga fynd. Kanske pyelonefrit, kanske ryggproblem... * Foderförätning. *...

Av Emilia - 1 augusti 2009 21:37

NU har jag opererat en corp al! Tre stenar opererades ut ur tarmen på en valp. Operationen gick bra, det läckte inget från tarmen när jag provtryckte den. Men det är lite nervöst... tänk om hunden får peritonit?!   Nästa vecka ska jag vara på medicin...

Av Emilia - 31 juli 2009 09:45

Vi var och tittade på huset igår. Säljarna var mycket trevliga som vanligt och bjöd oss på fika i den underbara trädgården. Sedan fick vi en ordentlig trädgårdsvisning där alla olika växter pekades ut (jag kommer aldrig kunna komma ihåg det!). Vi fic...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se