Direktlänk till inlägg 11 maj 2009

Första dagen i London

Av Emilia - 11 maj 2009 21:15

Minisemetser i London

Igår kväll tog vi flyget till London och landade sent på kvällen. Pga husköp, och därmed kraftigt försämrad ekonomi, bestämde vi oss för att ta tunnelbanan till hotellet istället för det dyra men snabba expresståget. Resan tog närmare en timme, i en trång tunnelbanevagn med massor av packning och kvällströtta mäniskor. När vi väl kom fram till hotellet (The Grand at Trafalgar Square) stöp vi i säng som två klubbade sälar. 


Sovmorgon och frukost på hotellet.  Därefter ut på sightseeing i spännande London, som för övrigt påminner en del om Stockholm på sina ställen. Men telefonhyttarna och brevlådorna här är bra mycket snyggare!

Houses of Pairlament med Big Ben, Westminster Abbey och Buckingham Palace har inspekterats på äkta turistvis med kameran i högsta hugg. Vi har åkt med London Eye, som är ett 135 m högt pariserhjul med små glaskapslar, och fått se London ur fågelperspektiv (om nu fåglar flyger så högt). En tur genom parken St James's avslutade dagen och sedan tilbaka till hotellet för (i mitt fall) en välbehövlig tupplur. Middag på den mysiga puben The Old Shade - Fish n' chips såklart. Bilder kommer senare.


Imorgon blir det regn så vi planerar en tur på British Museum (som har en trevlig egyptisk utställning!).  
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emilia - 17 augusti 2009 16:16

Jag har skapat en ny blogg och ska prova skriva i den ett tag. Vet inte om jag kommer att trivas med den ännu... vi får se. Gå gärna in och berätta vad ni tycker! ...

Av Emilia - 9 augusti 2009 16:44

Idag har jag gjort ett kejsarsnitt på en tik! Hon låg jättefint i narkosen och operationen gick bra, valparna levde. Det är så skönt med komplikationsfria operationer - det behövs så här i början när det "kirurgiska självförtroendet" inte är det bäst...

Av Emilia - 3 augusti 2009 20:02

Jag är helt slut!   Följande patienter har jag pysslat med idag:   * Ormbiten hund med ventrikulära extraslag. * Ormbiten hund med DIC.  * En hund med skumma symtom och inga riktiga fynd. Kanske pyelonefrit, kanske ryggproblem... * Foderförätning. *...

Av Emilia - 1 augusti 2009 21:37

NU har jag opererat en corp al! Tre stenar opererades ut ur tarmen på en valp. Operationen gick bra, det läckte inget från tarmen när jag provtryckte den. Men det är lite nervöst... tänk om hunden får peritonit?!   Nästa vecka ska jag vara på medicin...

Av Emilia - 31 juli 2009 09:45

Vi var och tittade på huset igår. Säljarna var mycket trevliga som vanligt och bjöd oss på fika i den underbara trädgården. Sedan fick vi en ordentlig trädgårdsvisning där alla olika växter pekades ut (jag kommer aldrig kunna komma ihåg det!). Vi fic...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se