Direktlänk till inlägg 1 december 2008

Spänningen är olidlig!

Av Emilia - 1 december 2008 17:18

På torsdag ska jag redovisa mitt examensarbete! Det är jättenervöst men exjobbet är sista hindret innan målet (om man inte räknar med den förmodligen sjukt nervösa examensceremonin med efterföljande bal)!

Nu vill jag bli klar och börja jobba på riktigt!


Jag har tränat på min muntliga redovisning idag och det lät inte alls bra! Det är svårt att klämma in allt som man har pysslat med i 10 veckor på 10 minuter! Och svårt att veta vad man behöver förklara för publiken och vad man kan anta att de kan sen tidigare. Jag har onda aningar ang min pp-presentation. Jag slår vad om att det blir datakrångel!


Henke erbjöd sig att vara försökskanin, dvs attjag kan träna på redovisningen inför honom. Men bara det gör mig nervös! Jisses, vad många koppar te jag måste dricka nu!


Till råga på allt så har Samper ont i ett knä. Jag tror inte att korsbandet är av men han tycker inte om när jag testar draglåda på honom. Kanske partiell skada? Patellan ligger där den ska i alla fall. Nu har jag satt honom på Rimadyl och vila så får vi se om det hjälper. Usch vad jag känner mig handikappad när mina egna djur är sjuka!


 
ANNONS
 
Vendela&Dagny

Vendela&Dagny

2 december 2008 17:03

Lycka till på torsdag! Tyvärr kan jag inte komma och lyssna, det hade varit intressant! Du får väl dra det igen på fadderfikat=)
Ja visst är man handikappad när ens egna djur blir sjuka...

http://fyrbent.blogspot.com

 
Vendela&Dagny

Vendela&Dagny

24 december 2008 22:53

God Jul och Gott Nytt år till världens bästa faddermormor!

http://fyrbent.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emilia - 17 augusti 2009 16:16

Jag har skapat en ny blogg och ska prova skriva i den ett tag. Vet inte om jag kommer att trivas med den ännu... vi får se. Gå gärna in och berätta vad ni tycker! ...

Av Emilia - 9 augusti 2009 16:44

Idag har jag gjort ett kejsarsnitt på en tik! Hon låg jättefint i narkosen och operationen gick bra, valparna levde. Det är så skönt med komplikationsfria operationer - det behövs så här i början när det "kirurgiska självförtroendet" inte är det bäst...

Av Emilia - 3 augusti 2009 20:02

Jag är helt slut!   Följande patienter har jag pysslat med idag:   * Ormbiten hund med ventrikulära extraslag. * Ormbiten hund med DIC.  * En hund med skumma symtom och inga riktiga fynd. Kanske pyelonefrit, kanske ryggproblem... * Foderförätning. *...

Av Emilia - 1 augusti 2009 21:37

NU har jag opererat en corp al! Tre stenar opererades ut ur tarmen på en valp. Operationen gick bra, det läckte inget från tarmen när jag provtryckte den. Men det är lite nervöst... tänk om hunden får peritonit?!   Nästa vecka ska jag vara på medicin...

Av Emilia - 31 juli 2009 09:45

Vi var och tittade på huset igår. Säljarna var mycket trevliga som vanligt och bjöd oss på fika i den underbara trädgården. Sedan fick vi en ordentlig trädgårdsvisning där alla olika växter pekades ut (jag kommer aldrig kunna komma ihåg det!). Vi fic...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se