Direktlänk till inlägg 10 november 2008

Längesen nu...

Av Emilia - 10 november 2008 13:39

Jag har åsidosatt min blogg ett tag nu.

För er som är nyfikna på mitt förra inlägg kan jag berätta att det (som ni säkert har listat ut) handlade om ett hus. Ett alldeles underbart rött hus på landet som vi ville ha. Olyckligtvis ville en hel del andra människor också ha det och när huset hade stigit i pris med öer 100 % av utropspriset fick vi lov att ge oss. Det svider! Och huset hade inte ens avlopp!


Sökandet fortsätter! Elliot meddelar att han faktisktvill ha en egen gräsmatta till nästa sommar.


Igår åkte hela familjen till Västerås för lite söndagsshopping. Jag köpte en present till Henke, en plåtskylt med texten: "Smartest thing a man ever said: "Yes dear!". Mest ironiskt såklart. För SÅ hemsk är jag inte! (Behövs inte för Henke är redan rätt smart). 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emilia - 17 augusti 2009 16:16

Jag har skapat en ny blogg och ska prova skriva i den ett tag. Vet inte om jag kommer att trivas med den ännu... vi får se. Gå gärna in och berätta vad ni tycker! ...

Av Emilia - 9 augusti 2009 16:44

Idag har jag gjort ett kejsarsnitt på en tik! Hon låg jättefint i narkosen och operationen gick bra, valparna levde. Det är så skönt med komplikationsfria operationer - det behövs så här i början när det "kirurgiska självförtroendet" inte är det bäst...

Av Emilia - 3 augusti 2009 20:02

Jag är helt slut!   Följande patienter har jag pysslat med idag:   * Ormbiten hund med ventrikulära extraslag. * Ormbiten hund med DIC.  * En hund med skumma symtom och inga riktiga fynd. Kanske pyelonefrit, kanske ryggproblem... * Foderförätning. *...

Av Emilia - 1 augusti 2009 21:37

NU har jag opererat en corp al! Tre stenar opererades ut ur tarmen på en valp. Operationen gick bra, det läckte inget från tarmen när jag provtryckte den. Men det är lite nervöst... tänk om hunden får peritonit?!   Nästa vecka ska jag vara på medicin...

Av Emilia - 31 juli 2009 09:45

Vi var och tittade på huset igår. Säljarna var mycket trevliga som vanligt och bjöd oss på fika i den underbara trädgården. Sedan fick vi en ordentlig trädgårdsvisning där alla olika växter pekades ut (jag kommer aldrig kunna komma ihåg det!). Vi fic...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se