Direktlänk till inlägg 21 oktober 2008

En fix idé

Av Emilia - 21 oktober 2008 18:02

Jag har hakat upp mig på ej grej och fått en fix idé som slukar all min tid just nu. Ja, Henke hänger också på men inte med samma fanatiska anda som jag (kanske tur?). Jag klarar inte av att sova längre, än mindre att koncentrera mig på skolan och ex-jobbet. Äta sockerkaka går bra.


Är så nervös att jag inte vågar skriva om det ännu. Om allt går bra kommer jag skriva om det till leda, tro mig! Annars kommer jag påstå att rönnbären ändå var sura och oätliga och då får ingen påminna mig om motsatsen.

 
ANNONS
 
Vendela&Dagny

Vendela&Dagny

22 oktober 2008 17:09

Gud så nyfiken jag blev!!

http://fyrbent.blogspot.com

 
MariaP

MariaP

22 oktober 2008 22:25

jag gissar att köpa hus! hemnet är beroendeframkallande =)

http://systerysters.blogg.se

 
Olga da Polga

Olga da Polga

24 oktober 2008 08:25

Men OOOJ så spännande ... vad kan det vara ?!? nyfiken !
( Tack för gratulationen till Elsas CERT - jag svävar fortfarande ;-) )

http://www.olgadapolga.dinstudio.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emilia - 17 augusti 2009 16:16

Jag har skapat en ny blogg och ska prova skriva i den ett tag. Vet inte om jag kommer att trivas med den ännu... vi får se. Gå gärna in och berätta vad ni tycker! ...

Av Emilia - 9 augusti 2009 16:44

Idag har jag gjort ett kejsarsnitt på en tik! Hon låg jättefint i narkosen och operationen gick bra, valparna levde. Det är så skönt med komplikationsfria operationer - det behövs så här i början när det "kirurgiska självförtroendet" inte är det bäst...

Av Emilia - 3 augusti 2009 20:02

Jag är helt slut!   Följande patienter har jag pysslat med idag:   * Ormbiten hund med ventrikulära extraslag. * Ormbiten hund med DIC.  * En hund med skumma symtom och inga riktiga fynd. Kanske pyelonefrit, kanske ryggproblem... * Foderförätning. *...

Av Emilia - 1 augusti 2009 21:37

NU har jag opererat en corp al! Tre stenar opererades ut ur tarmen på en valp. Operationen gick bra, det läckte inget från tarmen när jag provtryckte den. Men det är lite nervöst... tänk om hunden får peritonit?!   Nästa vecka ska jag vara på medicin...

Av Emilia - 31 juli 2009 09:45

Vi var och tittade på huset igår. Säljarna var mycket trevliga som vanligt och bjöd oss på fika i den underbara trädgården. Sedan fick vi en ordentlig trädgårdsvisning där alla olika växter pekades ut (jag kommer aldrig kunna komma ihåg det!). Vi fic...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se