Direktlänk till inlägg 17 oktober 2008

Tom peng pung

Av Emilia - 17 oktober 2008 15:53

Känner mig manad att skriva något i bloggen eftersom jag varit lite lat på sistone. Det här har hänt sen sist:


* Samper är nu kastrerad och hans testiklar kommer att finnas för allmänheten att beskåda i mitt examensarbete. Han mår bra och vi ser fram emot att den nu sladdriga påsen ska krympa.


* Jag har skrivit på examensarbetet den här veckan. Men just idag har jag rensat i min strumplåda istället...


* Jag har tillbringat två nyttiga veckor på smådjurskliniken.


* De följande tvåveckorna ska jag läsa en kurs i klinisk kemi.  Jag ser fram emot föreläsningen som kallas "Hjälp den dör!".


* Jag har sökt jobb!


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emilia - 17 augusti 2009 16:16

Jag har skapat en ny blogg och ska prova skriva i den ett tag. Vet inte om jag kommer att trivas med den ännu... vi får se. Gå gärna in och berätta vad ni tycker! ...

Av Emilia - 9 augusti 2009 16:44

Idag har jag gjort ett kejsarsnitt på en tik! Hon låg jättefint i narkosen och operationen gick bra, valparna levde. Det är så skönt med komplikationsfria operationer - det behövs så här i början när det "kirurgiska självförtroendet" inte är det bäst...

Av Emilia - 3 augusti 2009 20:02

Jag är helt slut!   Följande patienter har jag pysslat med idag:   * Ormbiten hund med ventrikulära extraslag. * Ormbiten hund med DIC.  * En hund med skumma symtom och inga riktiga fynd. Kanske pyelonefrit, kanske ryggproblem... * Foderförätning. *...

Av Emilia - 1 augusti 2009 21:37

NU har jag opererat en corp al! Tre stenar opererades ut ur tarmen på en valp. Operationen gick bra, det läckte inget från tarmen när jag provtryckte den. Men det är lite nervöst... tänk om hunden får peritonit?!   Nästa vecka ska jag vara på medicin...

Av Emilia - 31 juli 2009 09:45

Vi var och tittade på huset igår. Säljarna var mycket trevliga som vanligt och bjöd oss på fika i den underbara trädgården. Sedan fick vi en ordentlig trädgårdsvisning där alla olika växter pekades ut (jag kommer aldrig kunna komma ihåg det!). Vi fic...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se