Direktlänk till inlägg 25 september 2008

Skogshundar

Av Emilia - 25 september 2008 20:53

Elliot

 
 

Samper


 

 

Träd
Förutom att ha världens underbaraste hundar så tillbringar jag dagarna på röntgenavdelningen den här veckan. Så jag missar mycket av de härliga höstdagarna, men solljuset är i alla fall som vackrast påkvällen.

 
ANNONS
 
Vendela&Dagny

Vendela&Dagny

27 september 2008 11:39

Vilka fina bilder! Tack än en gång för anteckningarna!

http://fyrbent.blogspot.com

 
Olga da Polga

Olga da Polga

29 september 2008 15:01

såå underbart fina foton på dina pojkar i vackert septemberljus

http://www.olgadapolga.dinstudio.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emilia - 17 augusti 2009 16:16

Jag har skapat en ny blogg och ska prova skriva i den ett tag. Vet inte om jag kommer att trivas med den ännu... vi får se. Gå gärna in och berätta vad ni tycker! ...

Av Emilia - 9 augusti 2009 16:44

Idag har jag gjort ett kejsarsnitt på en tik! Hon låg jättefint i narkosen och operationen gick bra, valparna levde. Det är så skönt med komplikationsfria operationer - det behövs så här i början när det "kirurgiska självförtroendet" inte är det bäst...

Av Emilia - 3 augusti 2009 20:02

Jag är helt slut!   Följande patienter har jag pysslat med idag:   * Ormbiten hund med ventrikulära extraslag. * Ormbiten hund med DIC.  * En hund med skumma symtom och inga riktiga fynd. Kanske pyelonefrit, kanske ryggproblem... * Foderförätning. *...

Av Emilia - 1 augusti 2009 21:37

NU har jag opererat en corp al! Tre stenar opererades ut ur tarmen på en valp. Operationen gick bra, det läckte inget från tarmen när jag provtryckte den. Men det är lite nervöst... tänk om hunden får peritonit?!   Nästa vecka ska jag vara på medicin...

Av Emilia - 31 juli 2009 09:45

Vi var och tittade på huset igår. Säljarna var mycket trevliga som vanligt och bjöd oss på fika i den underbara trädgården. Sedan fick vi en ordentlig trädgårdsvisning där alla olika växter pekades ut (jag kommer aldrig kunna komma ihåg det!). Vi fic...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se