Direktlänk till inlägg 18 september 2008

Tankar om mäns städvanor

Av Emilia - 18 september 2008 11:53

För några dagar sedan skulle vi få besök av Henkes föräldrar. Fast jag försöker kan jag inte låta bli att snygga upp lite extra i lägenheten och kräver självklart att min älskade sambo ska delta. Jag är, enligt mig själv, en utmärkt arbetsledare och fördelar sysslorna lika mellan oss så att allt ska gå så snabbt och effektivt som möjligt. Plocka undan, damma, dammsuga och torka golv... Henke däremot har andra prioriteringar. Det har hänt förr och kommer förmodligen hända igen; när det bara är minuter kvar innan gästerna förväntas anlända kan han sätta igång med att städa badrumsskåpet! Eller plocka isär datorn för att dammsuga den inuti! Eller lägga i ordning sladdarna bakom skrivordet! Eller påstå att vi MÅSTE ta itu med att städa förrådet snart! Givetvis är han också helt oförstående över mina protester.

"Du SA ju att jag skulle städa ju!"


Fast jag kan inte låta bli att le och bli lite varm inombords ändå... 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emilia - 17 augusti 2009 16:16

Jag har skapat en ny blogg och ska prova skriva i den ett tag. Vet inte om jag kommer att trivas med den ännu... vi får se. Gå gärna in och berätta vad ni tycker! ...

Av Emilia - 9 augusti 2009 16:44

Idag har jag gjort ett kejsarsnitt på en tik! Hon låg jättefint i narkosen och operationen gick bra, valparna levde. Det är så skönt med komplikationsfria operationer - det behövs så här i början när det "kirurgiska självförtroendet" inte är det bäst...

Av Emilia - 3 augusti 2009 20:02

Jag är helt slut!   Följande patienter har jag pysslat med idag:   * Ormbiten hund med ventrikulära extraslag. * Ormbiten hund med DIC.  * En hund med skumma symtom och inga riktiga fynd. Kanske pyelonefrit, kanske ryggproblem... * Foderförätning. *...

Av Emilia - 1 augusti 2009 21:37

NU har jag opererat en corp al! Tre stenar opererades ut ur tarmen på en valp. Operationen gick bra, det läckte inget från tarmen när jag provtryckte den. Men det är lite nervöst... tänk om hunden får peritonit?!   Nästa vecka ska jag vara på medicin...

Av Emilia - 31 juli 2009 09:45

Vi var och tittade på huset igår. Säljarna var mycket trevliga som vanligt och bjöd oss på fika i den underbara trädgården. Sedan fick vi en ordentlig trädgårdsvisning där alla olika växter pekades ut (jag kommer aldrig kunna komma ihåg det!). Vi fic...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se