Direktlänk till inlägg 30 december 2007

Snabb uppdatering

Av Emilia - 30 december 2007 00:26

Lagt upp nya bilder från Thailand under Thailand-bloggen. (För alla er som längtar efter att få se mig i bikini! Hrm...)


Nyårsafton närmar sig och jag värmer upp genom att trotsa min inre klocka som skriker trööööött! Vi kommer förmodligen att stanna här hemma på lugna, tysta Ultuna med hundarna och äta en god middag. Jag avstår från att svära över alla som smäller av raketer dagarna före och efter nyår så att man aldrig kan känna sig trygg när man rastar sina små. Jag tänker heller inte nämna hur många hundar som mår fruktansvärt dåligt under helgen, som ligger skräckslagan under folks sängar eller nerdrogade av humana skäl. Så.

Som tur är är killarna inte rädda för smällar. Än så länge...


Tips till er som liksom jag fortfarande har orädda hundar: jag "distraherar" med massor av godis och burkmat vid tolvslaget så att de inte har tid att lyssna på smällarna. Att hålla sig inomhus och långt borta från sådan aktivitet är självskrivet.

 
ANNONS
 
vendela&dagny

vendela&dagny

31 december 2007 10:00

Skönt att kastreringen gick bra, tråkigt att pojkarna slåss.. Gott nytt på er! Kram

http://dagny.taftea.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emilia - 17 augusti 2009 16:16

Jag har skapat en ny blogg och ska prova skriva i den ett tag. Vet inte om jag kommer att trivas med den ännu... vi får se. Gå gärna in och berätta vad ni tycker! ...

Av Emilia - 9 augusti 2009 16:44

Idag har jag gjort ett kejsarsnitt på en tik! Hon låg jättefint i narkosen och operationen gick bra, valparna levde. Det är så skönt med komplikationsfria operationer - det behövs så här i början när det "kirurgiska självförtroendet" inte är det bäst...

Av Emilia - 3 augusti 2009 20:02

Jag är helt slut!   Följande patienter har jag pysslat med idag:   * Ormbiten hund med ventrikulära extraslag. * Ormbiten hund med DIC.  * En hund med skumma symtom och inga riktiga fynd. Kanske pyelonefrit, kanske ryggproblem... * Foderförätning. *...

Av Emilia - 1 augusti 2009 21:37

NU har jag opererat en corp al! Tre stenar opererades ut ur tarmen på en valp. Operationen gick bra, det läckte inget från tarmen när jag provtryckte den. Men det är lite nervöst... tänk om hunden får peritonit?!   Nästa vecka ska jag vara på medicin...

Av Emilia - 31 juli 2009 09:45

Vi var och tittade på huset igår. Säljarna var mycket trevliga som vanligt och bjöd oss på fika i den underbara trädgården. Sedan fick vi en ordentlig trädgårdsvisning där alla olika växter pekades ut (jag kommer aldrig kunna komma ihåg det!). Vi fic...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se