Direktlänk till inlägg 16 september 2007

HÖST!

Av Emilia - 16 september 2007 11:10

Nu är hösten här på riktigt! Löven skiftar från grönt till gult och rött, luften är klar och frisk! Pojkarna dock mindre förtjusta och det står nog inte på förrän de strejkar totalt när det närmar sig promenaddags. Täcke/tröja duger inte heller - det är pinsamt!


Igår tvingade jag med min inom en snar framtid hemifrånflyttande lillebror till IKEA. Vi handlade massor med prylar men efter ungefär halva varuhuset tröttnadde han och vägrade titta på en enda sak till. "Jag tar det sen!"

Nåväl, man kan ju inte begära för mycket av någon som inte är van shoppare som jag. =) Henke följde också med och impulsshoppade ett nytt skrivbord, vilket är väldigt olikt honom. Det måste varit för det så låga priset - ikea lurade honom! Själv köpte jag ett barnpåslakan som jag nu sytt om till julköksgardin - röd med vita prickar. Jag är så huslig ibland!


James Herriot vann med 70 %! (20 röstande)

Ny omröstning upplagd.   
ANNONS
 
olgadapolga

olgadapolga

17 september 2007 09:39

hmm..tänk att dessa små väsen är så oerhört bestämda när det gäller vädret ! Men om de inte går ut sen när staketet blir färdigt ( hjälp - känns som ett evighetsbygge ! ) så kommer jag tvinga ut dem iklädda mössa och jacka " neejdå det är INTE kallt, var nu ute och lek nu när ni får " !
ps. jag älskar hösten gul/röd & doftande !

http://olgadapolga.dinstudio.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emilia - 17 augusti 2009 16:16

Jag har skapat en ny blogg och ska prova skriva i den ett tag. Vet inte om jag kommer att trivas med den ännu... vi får se. Gå gärna in och berätta vad ni tycker! ...

Av Emilia - 9 augusti 2009 16:44

Idag har jag gjort ett kejsarsnitt på en tik! Hon låg jättefint i narkosen och operationen gick bra, valparna levde. Det är så skönt med komplikationsfria operationer - det behövs så här i början när det "kirurgiska självförtroendet" inte är det bäst...

Av Emilia - 3 augusti 2009 20:02

Jag är helt slut!   Följande patienter har jag pysslat med idag:   * Ormbiten hund med ventrikulära extraslag. * Ormbiten hund med DIC.  * En hund med skumma symtom och inga riktiga fynd. Kanske pyelonefrit, kanske ryggproblem... * Foderförätning. *...

Av Emilia - 1 augusti 2009 21:37

NU har jag opererat en corp al! Tre stenar opererades ut ur tarmen på en valp. Operationen gick bra, det läckte inget från tarmen när jag provtryckte den. Men det är lite nervöst... tänk om hunden får peritonit?!   Nästa vecka ska jag vara på medicin...

Av Emilia - 31 juli 2009 09:45

Vi var och tittade på huset igår. Säljarna var mycket trevliga som vanligt och bjöd oss på fika i den underbara trädgården. Sedan fick vi en ordentlig trädgårdsvisning där alla olika växter pekades ut (jag kommer aldrig kunna komma ihåg det!). Vi fic...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se